Spațiu rezervat curajoșilorÎn copilărie cu toții suntem clarvăzători cu capacități

Copilul niciodată nu se simte singur. Adulții consideră că ei au imaginație exagerată, că se joacă cu prietenii imaginari, sau inventează prezențe.

Adevărul este că ei sunt mai conștienți decât cred adulții. Ei văd, aud, comunică energetic, telepatic. Se folosesc de toate capacitățile înnăscute. Pe urmă prin *educație* aceste capacități li se închid, în multe cazuri li se implantează frica față de lumea nevăzută. Li se induce că tot ce este nevăzut este rău și malefic. Dar oare unde este și care este adevărul?

Adevărul despre lumea nevăzută

Adevărul îl știi, este în tine, poate de multe ori ți s-a arătat, doar că nu ai conștientizat. Adevărul despre lumea nevăzută se poate dezvălui celor care doresc asta. Cere și ți se dă. Pune întrebări și vei afla adevărul. Vei descoperi că universul este mult mai mare decât ai crezut vreodată. Include tot, și bune, și rele. Tu alegi cu cine te joci, acum, în trecut sau în viitor. Numai de tine depinde, tu alegi dacă îmbrățișezi ființele de lumină sau te joci cu întunericul. De multe ori din inconștiență alunecăm în declin. Oricând poți face altă alegere, să alege înțelepciunea, măreția, conștiința și lumina. Ce alegi?  

Ușurință în lumea îngerilor, demonilor

Ține minte: tu alegi. Viața ta este așa cum este, datorită sumei alegerilor tale. Atragi ceea ce ești! Poți alege diferit oricând. Poți alege să eliberezi tot ce este malefic, întunecat, negativ, distrugător.  Cât de multe ai auzit sau știi de blesteme, demoni, satana, posedare, inteligență artificială, demonii bolilor, portaluri, case, spații bântuite. Știi că poți scăpa de ele dacă devii conștienti și faci alte alegeri. 

Știi că poți să ai ușurință în toate, și în asta. 

Doar să ceri să ai claritate și conștiință pură. 

Workshop experiențial și transformațional

Ușurință cu lumea nevăzută

Cursul este pentru curajosi, pentru căutători în lumină, pentru cei care caută adevărul și doresc să fie și să funcționeze din toate capacitățile înnăscute. Dincolo de dogme și teorii, acest workshop te invită la claritate, conștiință, curaj și ușurință. Dincolo de magie, făcături, impuneri, legăminte, contracte.Te invită întrun spațiu al existenței mult mai mare, în care eliberezi întunericul, respecți și onorezi conștiința, poți alege calea luminii și conștiinței. Eliberezi toate fricile, vei deveni din nou copil, reinviți în existența ta echipa personală, consiliile spirituale, ființele de lumină cu care în comuniune poți contribui la creearea unei realități miraculoase pentru tine și ai tăi. 

Online sau life

Cursul, workshopul se desfășoară fie online, fie cu prezență fizică, cum alegi. După înscriere vei primi detalii despre cursurile organizate și vei putea alege.

Este curs cu caracter de dezvoltare personală. Vei primi manual cu o sumedenie de informații care te pot lumina în acest domeniu. Vei primi tot instrumentarul și toate informațiile ca după curs să te descurci singur și în siguranță în acest domeniu.   

unsplash