Entitațile sunt cu noi și printre noi. Entitați sunt peste tot, existăm, conviețuim împreună. Cum ar fi să avem ușurință cu ele, să clarificăm ceea ce percepem, ce fel de ființe sunt si dacă le percepem să putem comunica cu ele. Natura, florile, copacii, apa și munții, casele și localitățile, afacerile pot avea entitățile lor. Noi spunem în limbajul comun că au suflet. A comunica cu entitățile nu înseamnă magie neagră, înseamnă a comunica cu aceste suflete, ființe infinite. Ai observat cum sunt copiii când se joacă și vorbesc cu așa ziși prieteni imaginari? Ce dacă nu e imaginar? Ce dacă ei încă nu și-au închis capacitățile înnăscute de a comunica cu întregul? Mai ții minte Tu cum percepeai entitățile?

Comunicarea cu entitațile a fost mistificată și ocultizată exagerat și scopul acestei secretomanii a fost îndepărtarea noastră de adevărata realitate, de adevăratele capacități înnăscute. Dacă dorim să trăim o viață în comuniune și în acceptare necondiționată poate ar fi util să schimbam modul nostru de abordare a nevăzutului. 

De cate feluri sunt entitatile? Sunt foarte multe și lista lor este infinită, că merge dincolo de definițiile și perceptiile noastre. 

Ce însemnă a comunica cu ele? 

Fiecare percepe în felul propriu și în comunicare te ajută să fii receptivă la toate informațiile și energiile care apar în acel moment. Nu există regulă strictă, există însă recomandări și instrumente utile in această comunicare. Nu uita: și tu ești un suflet și ai alegere liberă. Poți comunica dacă alegi asta, sau poți nega existența lor. Este alegerea ta. 

Exista instrumente, recomandări care pot facilita comunicarea cu ei. Cum și cțnd am inceput eu astfel de comunicare? Nu am răspuns. Lucrând cu Terapia Răspunsului Spiritual, Aliniament divin, chirurgie spirituală, comunicare suprasenzorială și cu multe alte tehnici mi-am dat seama că pur și simplu le știu. În comunicare folosesc tot ce știu, tot ce am învățat și dau cu drag mai departe tot ce știu și am experimentat cu drag celor care se interesează de aceste lucruri.

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash