Întinerire facială

             și

revitalizare totală


Întinerirea, netezirea ridurilor, îmbunătățirea calității și aspectului pielii și feței este posibilă și pe cale naturală, prin refacerea sistemelor de autoreglare și autovindecare ale corpului.


Avantajul unei astfel de sedinte este revitalizarea totalăși întinerirea exterioara și interioară, transformarea fizică dar și eliberarea emoțiilor și traumelor care crează dereglările și deteriorarea corpului fizic. Un alt avantaj este că pătrunzi în tainele terapiei craniosacrale, somatotopiei, metode prin care lucrând prin atingerea blândă, se eliberează tensiunile din tot corpul. Ajută în tratamente antirid, corectarea asimetriilor faciale, deviație de sept nazal, restabilirea hidratării optime, drenarea circulație limfatice și sanguine, relaxarea sistemului nervos și multe altele.

Ședinta seamănă cu un masaj foarte delicat, relaxant, blând, cu efecte de întinerire, revitalizare, relaxare și reactivare ale sistemelor de întinerire, echilibrare, autovindecare si autoreglare.

Cursuri de formare practicieni

Întinerire naturală

Secretul întineririi prin această metodă este reglarea hormonală și resetarea sistemului craniosacral

Prin această metodă se ajută repoziționarea bazei cutiei craniene, se restabilește comunicarea optimă între cap și corp. Osul sfenoid și cel occipital ale craniului sunt conectate între ele în centrul bolții craniene, zonă unde se găsește glanda pituitară. Glanda pituitară este numită și „glanda principală” deoarece guvernează celelalte organe și glande endocrine, cum ar fi glandele suprarenale, pentru a suprima sau induce producția de hormoni.

Unul dintre hormonii produși este hormonul de creștere. Hormonul de creștere contribuie la creșterea și dezvoltarea în timpul copilăriei și ajută la menținerea sănătoasă și activă ale țesuturilor și organelor dealungul vieții.

Începând cu vârsta medie, glanda pituitară reduce producția hormonilor de creștere. Această încetinire sau chiar oprire în funcționare a glandei pituitare se poate opri sau chiar inversa aplicând această tehnică. Prin promovarea echilibrului și a sănătății glandei pituitare, aceasta va menține o producție stabilă de hormoni de creștere și altor hormoni, indiferent de vârstă. Prin urmare, poate încetini procesul de îmbătrânire, contribuie la funcționarea optima a sistemului endocrin, reactivează homeostaza, capacitățile de autoreglare și autovindecare ale corpului.

Pe lângă întinerire facială, marele beneficiu al acestei metode este întinerirea totală a corpului și ființei. Corpul fizic, organele și sistemele de organe se revitalizează, își recapătă flexibilitatea, mobilitatea și motilitatea. Reapare starea de relaxare, optimism, fericire și bucurie.

Metoda este noninvazivă, blândă, îngăduitoare, dar profundă. Nu se folosesc substanțe chimice sau traumatizarea pielii și corpului.

Rezultatele sunt imediate și de durată.

Despre curs


Cursul de pregătire pentru practicieni durează 3 zile, perioadă în care se învață aplicarea tehnicilor naturale craniosacrale pentru față și corp:

- relaxare mentală

- restabilirea fluxului energetic

- restabilirea fluxului lichidelor din corp

- masajul, detensionarea și drenarea feței, capului și scalpului 

- activarea sistemului craniosacral,

- restabilirea productiei de lichid cerebrospinal

- eliberarea traumelor prin somatotopie

- detensionarea oaselor faciale, articulației temporo-mandibulare

- corectarea asimetriilor faciale, deviațiilor

- eliberarea sinusurilor

- eliberarea și detensionarea nervilor cranieni 

- echilibrarea între cap și corp, ccurbura cervicală, robinetul de aur

- resturcturare întregului corp

 

Cursul are caracter de dezvoltare personală. Cursanții primesc manual, plansă cu protocolului de lucru, diplomă de participare.

Cursul este recomandat pentru maseuri, cosmeticieni,, kinetoterapeuți, chiropractori, terapeuți în terapii complementare, logopezi, coach, bioenergoterapeuți, psihologi, consilieri în dezvoltare personală, etc.

Cele însușite se pot pune imediat în practică.

La curs fiecare participant primește și efectuează mai multe ședințe de întinerire facială și revitalizare totală.  
facilitator Gizella Kiss  

                                                             

                         


Serviciile și cursurile sunt prestate prin de SC Posibilitați Infinite SRL, CUI: 8373420 


Contact: 0721760230


unsplash