În societatea noastră sexualitatea, savurarea energiei orgasmice-adevarat creatoare este considerată tabu, rușinos, păcat sau ceva ce trebuie controlat, reprimat, anihilat sau transformat. Pe de altă parte se știe că energia sexuală este cea mai puternică sursă creatoare-vindecătoare din univers.

Majoritatea femeilor dar și o mare parte a bărbaților nu reușesc niciodată să experimenteze în profunzime și în măreția ei această energie magnifică. Blocajele se crează deja din copilărie prin imprimarea anumitor limitări emoționale, mentale, pshihice, energetice si pot fi urmări și ale traumatizărilor fizice.

Trezirea energiei sexuale/orgasmice este un ritual energetic-spiritual prin care se eliberează blocajele din calea acestor energii. Deblocarea și accesarea lor permite ca ele să circule prin tot corpul, fapt care duce la reactivarea bucuriei vieții, pasiunii, plăcerii și implicit la vindecare pe toate planurile. Este o cale minunată spre veselie, savurarea bucuriilor vieții.

Sesiunea de trezirea energiei sexuale Orgasmic Body are loc fără contact fizic, se poate efectua fără atingerea corpului, persoana în cauză rămână îmbrăcată, fiind vorba de deblocarea energiilor și pe urmă crearea unui flux energetic continuu.  

Orgasmic Body-Body Orgasmic este o modalitate terapeutica, o curățare profundă la fiecare nivel al ființei noastre: fizic, emoțional, mental, energetic și spiritual. Eliberează diverse traume, dureri, armura de protectie impotriva energiei sexuale-orgasmice-creative, blocaje stocate în noi, permitandu-ne sa devenim relaxați, detensionati, expansionati, fericiti, vibranti ca sa putem savura in toti porii corpului energia orgasmica-creatoare-vindecatoare. Aceasta terapie energetica permita sa accesam iubirea adevara in toti porii corpului, sa ne iubim, sa iubim, ne reconectam cu frumusețea și bucuria vieții la toate nivelurile ca sa putem beneficia de puterea vindecatoare si transformatoare a energiei orgasmice adevarate. Ne conectăm cu adevăratul nostru sine și cu divinatatea profunda. Contribuie sa devenim ființe umane autentice, împuternicite și pe deplin exprimate.

Orgasmic Body este arta accesarii acestor spatii. Ofer sesiuni individuale Orgasmic Body pentru dezvoltare personală, precum și workshopuri de pregătire profesională pentru persoanele interesate de o carieră ca practician de sesiuni Orgasmic Body.

Energia creatoare, sexuală și orgasmică

Energia creatoaree este cea mai rafinată energie din care trăim și ne creem viața și corpul. Este aceea stare în care conștient ne folosim și dirijăm energia orgasmică, aceea bucurie magnifică pe care o putem trăi și experimenta cu corpul și prin corp. Am putea spune că energia orgasmică este manifestarea la nivel de întrupare a energiei creatoare. Energia sexuală este armonica cea mai joasă a energiei orgasmice și creatoare, e o energie pe care o accesezi și o savurezi din cand in cand și o faci dependentă de alte persoane sau fapte. Aceste trei energii există, funcționează, se influențează, se susțin sau se blochează reciproc. Prin deblocarea lor putem să devenim întradevăr acele ființe creatoare care suntem cu adevărat, să savurăm din toti porii corpului energia sexuală și orgasmică, energia adevărat creatoare. 

Orgasmul este o frecvență vibrațională pe care o putem accesa cu ușurință și suntem doar conștiință care își exprimă sinele prin aceste frecvențe vibraționale unice. Odată ce avem o înțelepciune experiențială a energeticii sexuale, orgasmul capătă un sens total diferit. Devine un vehicul care poate fi folosit în scopuri de vindecare sau ca platformă pentru accesarea unor nivele superioare de conștiință. Prin ședințele de Body Orgasmic poți experimenta cu ușurință această sinergie de energii.

Cum ar fi să trăiești din această energie orgasmică, creatoare tot timpul, și din acest spațiu să îți creezi conștient viața? 

Cum se desfășoară cursul:

Dealungul vieții dezvoltăm o armură, barieră în corpul nostru, armură care blochează fluxul  frecventelor înalte în corp. 

Această armura este rezultatul blocajelor create de traume, tensiuni, moduri de gândire, punctelor de vedere fixe și experiențelor de viață. Această armură poate împiedica curgerea liberă a energiei sexuale, a forței vieții. Armura face ca corpul fizic să își piardă sensibilitatea, senzitivitatea, sexualnețea și devine greoi, inert, dureros, rigid. Eliberarea armurii crează cale liberă în fața energiei sexuale, orgasmice, creatoare și a iluminării.

Aceasta sesiune și cursul este o lucrare la nivel energetic, fără atingerea zonelor intime!!!

Preoteasa din tine- vindecarea sexuală sacră

În antichitate existau temple, locuri sacre speciale pentru preotese și femei special instruite în transmiterea energiei prin anumite tehnici fără contact fizic. Femeile care aveau această înțelepciune, capacitate spirituală și energetică deosebită se bucurau de un respect deosebit pentru darurile lor unice și abilitățile lor terapeutice. Ele considerau că „Orgasmul este o frecvență vibrațională pe care o putem accesa cu ușurință și suntem doar conștiință care își exprimă sinele prin aceste frecvențe vibraționale unice. Odată ce avem o înțelepciune experiențială a energeticii sexuale, orgasmul capătă un sens total diferit. Devine un vehicul care poate fi folosit în scopuri de vindecare sau ca platformă pentru accesarea unor nivele superioare de conștiință."

La acest curs pot participa doar persoanele care au mai făcut cu mine cursuri. La curs nu pot participa cei cu vârsta sub 22 ani, persoanele care suferă de boli fizice sau psihice grave.

În prima zi de curs se pune accent pe eliberararea tensiunii fizice, emoționale și mentale care formează armura, pe dezarmurare și reactivarea fluxului de energie sexuală. Fiecare sesiune este unică și deosebită.  

În a doua zi de curs se eliberează ce a mai rămas din armură, lucru prin care se poate ajunge la o experiență orgasmică, la o trezire conștientă care ne ajută să construim, să circulăm și să experimentăm energia noastră sexuală, orgasmică, creativă, forța de viață în tot corpul, prin toate celulele. Această tehnică poate fi o experiență unică care să trezească plăcerea indiferent de vârstă sau partener. Prin repetarea și aprofundare experienței se poate ajunge la  „orgasm energetic complet al corpului”.

După o astfel de sesiune experimentezi o îmbunătățire și o vindecare profundă atât în ​​din punct de vedere sexual, energetic profund cât și pe planul spiritual. Beneficiile unei astfel de ședințe sunt:

-      restabilirea comuniunii dintre corp, suflet și spirit

-      Rezolvări ale problemelor în relații

-      Recâștigarea sau câștigarea plăcerii, atingerii și de orgasm

-      Eliminarea ejaculării precoce

-      Funcționalitate erectilă crescută

-      Sensibilitate corporală și vaginală crescută,

-      Eliminarea frigidității, impotenței

-      Ușurința în accesarea energiei sexuale și orgasmice

-      Eliminarea traumelor emoționale și fizice

-      Înveți să dăruiești și să primești plăcere cu ușurință

-      Viață sexuală îmbunătățită pentru cupluri

-      Eliberarea tensiunilor, traumelor trupești

-      Recuperarea plăcerii sexuale după naștere, operație, traume

-      Acceptarea și dragostea pentru corpul și sexualitatea proprie

-      Eliminarea dependențelor, obiceiurilor de pornografie și sex

-      Sensibilitate și senzualitate crescută

-      Eliberare de traume și tensiuni stocate în organele genitale

-      Reducerea stresului mental

-      Educație sexuală, înțelegerea importanței sexualității

-      Aptitudini și comunicarea conștientă cu corpul

-      Eliminarea barierelor, limitelor în sex și relații

-      Creșterea iubirii, stimei și respectului de sine

Deblocare, activare, amplificare energetică

Ce îți oferă acest curs, workshop experiențial sau o sesiune:

-      Deblocare, activare, amplificare energiei sexuale, orgasmice, creatoare pentru tine

-      Dezarmurare

-      Vei învăța elementele acestui ritual, ca ulterior să poți oferi clienților tăi sesiuni de vindecarea sexuală sacră

-      Dai și primești trei sesiuni de vindecare

-      Înveți să lucrezi cu punctele de activare

-      Salt în nivel de conștiință

-      Eliberarea traumelor ascunse, secrete

Cursul are caracter de dezvoltare personală.

Pentru detalii sau înscrieri te rog să îmi trimiți un sms pe nr. de telefon 0721760230 cu următorul conținut: Orgasmic Body/numele si prenumele/adresa de mail.

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash